27 Ekim 2014 Pazartesi

Yavru Aslan 1 Yaşında



Yavru Aslan'ım 1 yaşını dolduruyor olmasını kutlamak için çok güzel bir doğumgünü yapmaya karar verdim.

Yoğun iş temposundan ve aklımdaki mükemmel doğumgünü yapma fikrinden dolayı, ilk önce bir organizasyon firmasıyla çalışmayı düşündüm.
Çeşitli Organizasyon firmalarından fiyat teklifleri istedim, ancak aldığım fiyat teklifleri bir adım geri atmama değil, ordan kaçmama yetecek kadar yüksekti. Ama yılmadım, oğluma karar verdiğim doğumgününü kendim hazırlamaya karar verdim.

Bu kararı verirken ne kadar yorulacağımı tahmin ediyordum ancak biryandan da herşey mükemmel olsun istiyordum.

Parti hazırlılarına 1,5 ay önceden başadım. Gündüz zamanım olmadığı için geceleri internet başında epeyce zaman harcadım. Bir yandan sürekli birşeyler sipariş veriyor, bir yandan bütçemin içinde kalmaya çalışıyordum.(zira eşimle ayırdığım bütçe içerisinde hareket edececeğim konusunda anlaşmıştık)

Sonuç: hayal ettiğimden bile güzel bir doğumgünü oldu, hem gelenler hem bebişim hemde bütçemi geçmediğim için eşim mutlu oldu :)

Eğer sizde bebişiniz için muhteşem bir doğumgünü yapmak istiyorum ama bunu düğün yapacak kadar para harcayarak yapmak istemiyorum diyorsanız, biraz emek ve zaman harcayarak sizde hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Aslan için hazırlamış olduğum doğumgünü detaylarını aşağıda bulabilirsiniz:

İlk önce doğumgünü temasına karar verdim. Oğumun adının Aslan olmasından dolayı, ilk doğumgünününde orman temalı olmasına karar verdim.


Hazırlıklara pano yaptırmak için daha önce iş nedeniyle çalıştığım firma ile irtibata geçtim. Onlar benim hayal ettiğimden bile güzel bir pano yapıp bir de jets olarakbu pano için ücret talep etmediler. Bunların dışında diğer baskı işlerinide tam istediğim gibi yaptılar.
Masa örtüsünü doğal rafya ve çuval kumaşı kullanarak evde yaptık.
Süslemede ahşap kutular ve küçük kasalar kullandım ve su şişelerinin kapaklarını çuval kumaşı ile kapadıktan sonra üzerlerine panoda kullandığımız hayvan figürlerini ekledik.
Küçük süt şişelerini desenli kağtılarla kapladık ve bunları kasalara yerleştirdik.
Kurabiyeleri ve cake popsları hazırlayıp süslemelerin arasına yerleştirdik.
Eşimden kocaman 1 sayısı yapmasını istedim. daha sonra onu kayınvalidemle çuval ve desenli kumaşlarla kapladık.
Vee en önemlisi @ebrulipastalar Aslan için muhteşem orman temalı bir pasta yaptı. (Aslan'da çok beğendi ilk yaptığı hareket Aslan figürünü yerinden sökmek oldu)

Aslan'ın doğumgününden resimler :)


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder